Preduzeće „GreenPoint“ je osnovano sedamdesetih godina 20. veka i do današnjeg dana je u svom programu nudilo ekološka rešenja za klimatizaciju poslovnih i privatnih objekata.

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, preduzeće GREENPOINT obezbeđuje i sprovodi sveobuhvatna rešenja za efikasno korišćenje energije i uređenje prostora koji je najvažniji za pojedinca – dom, posao i zajednicu.

Razvojna grupa GreenPoint je specijalizovana za izradu sistema za grejanje i/ili hlađenje, klimatizaciju objekata svih veličina i namena i pripremu tople sanitarne vode, sve to  korišćenjem toplotnih pumpi.

Kompanija je razvila brend GreenPoint, koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije koje odlikuje najbolji odnos kvaliteta, cene i inovacije.  Brend GreenPoint kontinuirano uvećava svoje učešće na domaćem tržištu. U budućnosti brend GreenPoint nastaviće sa ulaganjem u razvoj proizvoda i uvođenje tehnoloških inovacija rukovodeći se načelima energetske efikasnosti i zaštite životne sredine i proširivanjem svog prisustva na medjunarodnom tržištu.

Delatnost GreenPoint-a obuhvata: distribuciju i ugradnju toplotnih pumpi, fan-coil uređaja, izmenjivača, površinskih panelnih sistema za grejanje i hlađenje, sa visoko kvalitetnom pratećom opremom.

Naš osnovni cilj je da, u skladu sa namenom i kategorijom objekta, ponudimo investitorima savremene biološko-ekološke sisteme koji višestruko štede energiju, obezbeđuju vrhunske mikroklimatske uslove i komfor.

Inovativni i iskusni saradnici našeg preduzeća na raspolaganju su vam da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu u odabiru ekonomičnog i kvalitetnog rešenja grejanja i hlađenja.

1.

Trudimo se da budemo drugačiji od drugiih je mi ne vršimo samo prodaju i ugradnju opreme već dajemo naš način rešavanja problema.

2.

Uvek se trudimo da nadmašimo čekianja klijenata.

3.

Uvek se trudimo se da ispunimo sve zahteve klijenata, čak i više od toga, jer, ZADOVOLJAN klijent je put u uspešnu zajedničku budućnost.